A blog eddigi élete során alig tettem említést két kedves világjáróról, pedig igazán megérdemelnék. Kikről is van szó? Emmáról és Sáráról a két tengerimalacról. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amióta itt vagyunk, az ő életük is gyökeresen megváltozott…  Sikerült nekik szalmát vennünk,így szerencsére Sára allergiája megoldódott.  Felfedeztünk új zöldségeket, amiket jobban szeretnek, mint a magyar fehér paprikát. Először felfedeztük, hogy szeretik a jégsalátát, de ebből az egészségük érdekében csak ritkán kapnak, valamint a cikóriát, amit otthon rosszul sok helyen endíviának is hívnak.

 

  

 

 

 

 

 

 

A sok finom zöldség eredménye az lett, hogy Sárika tökélyre fejlesztette kunyeráló képességét. Ez abban merül ki, hogy iszonyú hangosan visít, amikor valami zacskózörgést hall, vagy csak szimplán nekiáll, ha úgy gondolja, hogy ma még nem kapott elég zöldséget. (Kb. minden alkalommal, amikor az emeletről lejövünk, vagy felmegyünk, mert sikerült elég rendesen elkényeztetnünk őket. :-))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr242587714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása