Tengerke 2010.11.26. 18:30

A Titok

Ismét eltelt egy kis idő, amióta utoljára jelentkeztünk. Azóta részünk volt több kalandban is.

Hazalátogattunk egy rövidke hétvégére. Szerencsére nagyon jól alakult. Majdnem mindenkivel tudtunk találkozni, akivel szerettünk volna. Az utazás egy kicsit kalandosabbra sikerült, mint terveztük.

Az extrém ételekből, furcsaságokból továbbra sem fogytunk ki. A fenti képen látható gyümölcs neve titok maradt előttünk, miután sehol nem találtuk meg. Ha valaki tudja, hogy hogy hívják, megoszthatná velünk.

Apropó a héten érdemes lesz figyelni a blogot, mert jelentkezünk még néhány furcsa, érdekes és szokatlan étellel, no meg egyéb kalandokkal... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr922475328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tengerke 2010.11.26. 20:16:09

A zöldség :-) neve Chayote. Illata hasonló a paradicsoméhoz, íze pedig egy kicsit a karalábéhoz hasonlít. Ha valakit érdekel, bővebb információt talál róla itt: www.terebess.hu/tiszaorveny/zoldseg/chayote.html
süti beállítások módosítása