Belgium nagyon jó elhelyezkedésének köszönhetően sok ország könnyen megközelíthető. Itt létünk alatt már ellátogattunk Franciaországba, Luxemburgba, Portugáliába, Németországba, Svájcba, Hollandiába és most Angliába is.

A legnagyobb élményünk Londonban az volt, hogy több barátunkkal sikerült találkozni amíg Angliában tartózkodtunk, akik elmondták tapasztalataikat. Elmondásuk és tapasz alapján Anglia is sok szempontból különbözik Belgiumból. Mindenki egy nyelvet (angolt) beszél. Az etnikumok között kevesebb a feszültség, olcsóbbak a ruhaneműk, jobbak az akciók, az albérletet pár hét után is felmondhatod mindenféle extra költség nélkül. Szélesebbek az utcák, vannak nagy terek, több a városban a zöld terület, pörgős az élet, több egzotikus gyümölcsöt lehet kapni, finomabb víz folyik a csapból, széles a teakínálatuk, színesebbek az emberek stb.

Londonból hazafelé jövet pedig megtudtuk, hogy miért is olyan megbízhatatlan a belga vasút, így hamarosan erről is beszámolunk nektek, de csak egy részletes Angliai beszámoló után. Valamint hamarosan két újabb egzotikus gyümölccsel ismerkedhettek meg.

Akit pedig bővebben érdekel, milyen az élet Londonban, többet tudhat meg Londonról és Angliáról az Irány London blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr43024597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása