Reggel egy adag Gugelhupf elfogyasztása után (nyami) városnézésre indultunk. Éppen valami rendezvény volt a városban, így sétálhattunk egyet a kirakodóvásárok között. Kívánhattunk a csodatévő kútnál, illetve megehettünk egy frissen sült bratwurstot is.

 Ezután a kis intermezzo után folytattuk utunkat Brüsszel felé. A német autópályák elég zsúfoltak voltak, viszont ahol lehetett menni, ott a Macy is teljesített ám. Emelkedőn felfelé megpakolva simán vitte a 160-at. (Ennél feljebb nem próbáltuk a nagy forgalom miatt.) az út alatt jött a telefon, hogy Brüsszelben autómentes nap van, és lezárták a várost este 6-ig. Ezért úgy időzítettük, hogy 6 után érjünk oda. Negyed hétkor azonban még mindig elhajtott minket a rendőr, hogy 7-ig zárják le a várost. Írnom sem kell, hogy a város környékén minden tele volt parkoló autókkal, és nem lehetett helyet találni. Ráadásul vasárnap már a bevásárlóközpontok is zárva tartanak. Így egy darabig bolyongtunk, egy darabig parkoltunk, aztán beálltunk az autók sorába, akik várták már a kordonok elbontását.

Így érkeztünk meg Brüsszelbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr712311049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása