A mai napot a bankszámla nyitásnak szántuk. A délelőtt folyamán interneten néztünk ki lakásokat, majd délután mentünk be Leuvenbe.

A parkolás után besétáltunk a városba, közben be-be tértünk egy-egy ingatlanirodába, ahol kaptunk néhány időpontot. A bankban szerettünk volna számlát nyitni, de közölték velünk, hogy csak akkor nyithatunk, ha rendelkezünk bejelentett szálláshellyel Leuvenben.Viszont a lakbér kifizetéséhez rendelkezni kellene bankszámlával, hogy tudjuk utalni a pénzt, illetve egy speciálisan ingatlan bérbeadáshoz létesített bankszámlára helyezzük a pénzt.

Vettünk Dezsőnek is belga telefonszámot, nekem szoknyát és nadrágot, meg ebédre salátát zsemlével. Az idő gyönyörű volt, így egy parkban ülve fogyasztottuk el ebédünket.

A nap hátralevő részét ingatlanok nézésével töltöttük. Két ingatlant néztünk meg. Az egyik egy tetőtéri lakás volt, ahol a lépcső tetején 3 ajtó nyít. Az egyik mögött a szoba, a másik mögött a konyha, a harmadik mögött pedig a fürdő volt található. Semmi bejárati ajtó, vagy ilyesmi. Ráadásul a fürdő is érdekesen nézett ki. A zuhanyzóban nem lehetett felállni.

Néhányatoknak már meséltünk a wc-n zuhanyzásról. Hát most találtunk még egy ingatlant, ahol hasonló kialakítása van a lakásnak.

 Mivel igen nagy a kereslet, így gyorsan kell döntést hoznunk, ezért ma azt mondtuk egy lakástulajnak, hogy kivesszük a lakását. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ez a mienk is lesz, hiszen érkezési sorrend alapján adja oda a lakást. Ez egy két emelet magas galériázott lakás. A földszinten van a konyha, egybe az étkezővel, és egy külön fürdővel. Az emeleten pedig a háló található. A lakás jó állapot, elhelyezkedése kiváló. Egyetlen problémája, hogy nincs hely benne mosógépnek. Nem tudom, hogy minek szurkoljak. Szóval nem az igazi, de messze ez a legjobb ingatlan, amit ezidáig láttunk. És tudjuk, hogy óriási a kereslet, és pici a kínálat...

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr432313641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása