Tengerke 2011.05.04. 13:42

A király kertje

Az elmúlt időben ismételten sok dolog történt velünk. Látogatóban járt nálunk néhány barátunk, aztán nyakunkba vettük Európát és Lisszabonig meg sem álltunk. Végül pedig ellátogattunk Magyarországra, hogy egy kicsit a családunkkal lehessünk. Ígérem nektek, hogy mindenről be fogok számolni, most azonban egy aktuális eseményről szeretnék beszámolni nektek, hogy a Belgiumban élők is értesülhessenek az eseményről, amíg még nem késő. 

Korábban két évente, mostanában azonban évente tavasszal két-három hétre megnyitják a nyilvánosság előtt a király üvegházát, kertjét, valamint Elizabeth királynő stúdióját is. Az esemény idén még május 8-áig, vasárnapig megtekinthető. Érdemes megnézni, mert nem csak a virágok, hanem az épületek maguk is lenyűgözőek. Bővebb részleteket itt olvashattok.

 

További képeket itt találtok

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr872877067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása