Tengerke 2011.01.22. 12:33

A porsche

Az az ember igazán boldog, akinek vannak céljai. Nekünk is van több közös és egyéni célunk is. A céltáblánkon szerepel például egy Aston Martin. Ezzel kapcsolatban azonban több kételyünk is van. Ha már az ember annyi pénzt összekeresett, akkor minek költse egy olyan autóra, ami nagyon drága, rettenetesen félti, valamint kényelmetlen is.  Ezen kételyek megcáfolása, valamint eloszlatása végett mindenféleképpen szerettem volna beleülni egy ilyen autóba.

Egyik ismerősöm kölcsönkapta a főnökétől a Porschéját, még mielőtt venne magának ő is. :-) Kaptam hát az alkalmon és beleültem. Ténylegesen egy életérzés alacsonyan ülve szemlélni a dolgokat.  A kényelmetlenséggel kapcsolatos minden kételyem eloszlott, amikor a bőrülésekbe beleülve rögtön úgy éreztem magam, mintha otthon ülnék egy fotelben. Amennyiben hosszú lábad van, akkor is kényelmesen lehet ücsörögni benne, hiszen a lábaknak rengeteg tér van. Nagyon tetszett az élmény.

Az itteni emberek vérmérsékletére pedig példaként szolgáljon, hogy a Porsche elé egy szűk helyre elkezdett beparkolni egy autó, miközben 1 cm híján megérintette azt. Ezt a jelenetet az ismerősöm halálos nyugalommal nézte végig, majd úgy zárta le az esetet, hogy megjegyezte: Ezt majdnem a főnököm autója bánta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr912602339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása