Itt a csütörtök megint munkaszüneti nap volt. Ezért voltunk vásárolni, mert itt nagyon szigorúan veszik ezeket, és ilyenkor csak kenyér automatából lehet drágán kenyeret venni. Szóval felkészültünk  a nagy ünnepre. Este az ünnep no meg Jarkko szülinapja tiszteletére bulit rendeztek Glóriáék. Nagyon fincsi palacsintát készítettek, no meg full moon-t. A buli jól sikerült, bár kicsit túl későn távoztunk.

Szombaton ismét bevásárlás következett. Még hiányzott egy-két szőnyeg ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a lakásban (mert parketta van, és elég hideg). Így elmentünk az IKEÁba, ahol a szokásos óriási tömeg volt. Nem találtunk olyan szőnyeget, ami tetszett volna, így viszonylag hamar kimenekültünk a tömegből. A cora felé vezető úton egyszer csak megláttam egy szőnyegkereskedést, így megfordultunk, és bementünk. Egymástól függetlenül mind a kettőnknek ugyanaz a ébenfekete bársonyszerű szőnyeg tetszett meg. Az elején 80 cm-t akartunk venni, de az nem fér bele az árban az elképzeléseinkbe, így lementünk egészen 60 cm-ig, hogy beleférjünk az általunk megálmodott árba. Amikor a kasszánál fizettünk, kiderült, hogy a 20% kedvezmény, ami a hétvégére vonatkozott, még nincs levonva, akkor nagyon megörültünk, hiszen így annyiért vettünk két nagyon szép szőnyeget, amennyiért az ikeában csak olyat vehettünk volna, ami nem tetszett. Hazaérve pedig legöngyöltük a szőnyeget, és csodák csodájára, a 60 cm tökéletesen elég volt. (Ha többet vettünk volna, otthon kellet volna farigcsálni) Így most reggelente fincsi puha és meleg talajra léphetünk.

Már néhány napja készülök Nektek fotókkal is, de most hogy ilyen csúnya időnk van (6-7 napja folyamatosan esik) annyi mindent szerettem volna elmondani, így csak mostanra ért be, hogy elmeséljem nektek a dolgokat.

A borstörő és a mák. :-)

 

 

Tentikélő koalák

 Sára és a sör :-) (ezt a képet az ihlette, hogy Emma allergiája miatt kénytelenek voltunk elvenni tőlük a kuckójukat, és helyette egy sörösdobozt tettünk be. Ami mellett a két kis vacak édesen elterült. Mintha másnap reggel lennének. :-))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr502447874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása