Az elmúlt napokban nem történt túl sok izgalmas dolog, hiszen már a költözést várjuk. Ma bementem Dezsővel Leuvenbe. Az egyetemen itt is fejetlenség uralkodik, mert rossz terem előtt vártunk egy 20 fős csapattal. Szerencsére valakinek volt annyi jelenléte, hogy utána járjon, és elmentünk egy másik épületbe, ahol az óra volt.

 Óra után a munkaügyi központba igyekeztünk, ahol forcsán néztek rám, hogy mit keresek ott. (A múlt héten, miután Belga tartózkodási helyet létesítettünk, közölték, hogy be kell mennem a munkaügyi központba regisztrálni, és 3 hónapon belül állást kell találnom, vagy különben kitoloncolnak... :-) :-S :-( A munkaügyi központban pedig közölte velem a hölgy, hogy addig nem tud semmit kezdeni velem, amíg nincs meg a személyi azonosító számom, amit a városi hivatalban kapok meg, ahonnan ide küldtek... :-) Így történt az, hogy megint kikötöttünk a városi hivatalban. Szerencsére, most csak 3-an voltak előttem, és így relatív gyorsan végeztünk. A humoros az volt, hogy 25 percet vártunk kb. azért, hogy ráírjanak a papíromra egy 8 számjegyű kódot, ami 25 másodpercébe telt a hölgynek.

A kocsihoz visszafelé menet megtaláltuk Leuvenben az első kisállat kereskedést is!!!! Felüdülés volt. Ami a legjobb, hogy itt lehet kapni allergiás kisállatoknak forgácsot - amit még otthon nem láttunk. :-) Így nem kell majd otthonról hozatnunk, és megkönnyebbültem Sárika miatt.

A mai nap történése még, hogy tüntetések vannak a parlament előtt. Több 10.000 ember tüntet, élénk színes ruhákban vannak csoportokra osztva. A város egyes részei le vannak zárva, de szerencsére a közlekedésben egyéb zavarokat nem tapasztaltunk.
 A tüntetők egyébként a gazdasági megszorítások ellen tüntettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyleuven.blog.hu/api/trackback/id/tr432332889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása